De mogelijkheden van Nieuw Oost!

10 augustus 2018

Overmaat, allure en kwaliteit zijn van groot belang om gebouwen lang mee te laten gaan. Denk maar aan de oudhollandse grachtenpanden. Er werd gebouwd voor de eeuwigheid.

Op gelijke wijze zijn de woningen in Nieuw Oost opgezet om mee te gaan met de tijd én de behoeftes van de bewoners. De hoge ruimtes op de begane grond zijn hier kenmerkend voor.  Ze bieden de mogelijkheid de woningen steeds weer anders te gebruiken.

Ook vanuit de gemeente Utrecht is met veranderlijk gebruik rekening gehouden in het bestemmingsplan. Zo is denkbaar dat er een horecagelegenheid wordt gevestigd in de vorm van een klein restaurantje, lunchroom of koffiebar. Voor kroegen is uitdrukkelijk geen ruimte, hiervoor moet je in het Centrum zijn op slechts een paar minuten lopen.

Daarnaast is het denkbaar dat de ruime woningen in Nieuw Oost plaats bieden aan dienstverlenende bedrijven, waardoor een praktijk/kantoor aan huis mogelijk wordt. Ook is een klein winkeltje of galerij aan huis mogelijk, maar uiteraard kun je er ook voor kiezen om heerlijk riant te wonen.

Delen:

Terug naar nieuws