Sinfonia – Van Wanrooij

Tussen het nieuwe stadscentrum Leidsche Rijn Centrum en het Amsterdam Rijnkanaal is project Sinfonia in ontwikkeling (en per 11 juli in verkoop!). Een samenspel van twee architecten met als uitkomst twee unieke woonblokken. Eén gelegen aan Park Leeuwesteijn en één met uitzicht over het Amsterdam Rijnkanaal. In totaal komen er 41 royale herenhuizen (125-215 m²) en 9 appartementen (70-130 m²).

Naast de bijzondere architectuur, de hoge duurzaamheidsambities, de grote stadstuinen en eetbare ecologische zone kenmerkt Sinfonia zich met name door de vele indelingsmogelijkheden van de verschillende woningen. Twee woonkamers, een grote leefkeuken, kantoor aan huis, een speelkamer voor de kinderen, meer of grotere slaapkamers; het behoort allemaal tot de mogelijkheden! Word jij één van de bewoners van Sinfonia?

Start verkoop

De eerste 50 woningen van dit project gaan donderdag 11  juli in de verkoop. Vanaf 17.30 tot 19.00 uur ben je van harte welkom in ons Informatiecentrum Leidsche Rijn in Utrecht (Verlengde Hogeweidebaan 1).

Vanaf dat moment kun je je ook online inschrijven voor de bouwnummer(s) van je voorkeur. Het online inschrijfformulier sluit op donderdag 18 juli om 12.00 uur.Heb je vragen? Neem dan contact op met de makelaars.

Volg de verdere ontwikkelingen van dit project

We houden je graag via de nieuwsbrief op de hoogte, schrijf je hier in!

Volg het project

Volg Nieuw Oost!

Banner Volg Nieuw Oost! 27 augustus 2018

Met Nieuw Oost krijgt Utrecht een nieuw stadsdeel. Met de allure van het oude Oost, maar nu aan het prachtige Leidsche Rijn Centrum. Hier ontstaan nieuwe, unieke…

Lees verder