Sinfonia – Van Wanrooij

Tussen het nieuwe stadscentrum Leidsche Rijn Centrum en het Amsterdam Rijnkanaal is project Sinfonia in ontwikkeling. Een samenspel van twee architecten met als uitkomst twee unieke woonblokken. Eén gelegen aan Park Leeuwesteijn en één met uitzicht over het Amsterdam Rijnkanaal. In totaal komen er 41 royale herenhuizen (125-215 m²) en 9 appartementen (70-130 m²).

Naast de bijzondere architectuur, de hoge duurzaamheidsambities, de grote stadstuinen en eetbare ecologische zone kenmerkt Sinfonia zich door de vele indelingsmogelijkheden van de verschillende woningen. Twee woonkamers, een grote leefkeuken, kantoor aan huis, een speelkamer voor de kinderen, meer of grotere slaapkamers; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Word jij één van de bewoners van Sinfonia?

Start verkoop

Het project is op dit moment nog in voorbereiding. Naar verwachting start de verkoop van de woningen en appartementen in het voorjaar van 2019. De komende maanden presenteren wij steeds meer informatie over het project zoals woningplattegronden, (indicatieve) verkoopprijzen en de datum van start verkoop. Heb je vragen? Neem dan contact op met de makelaars.

Volg het project en we houden je via de nieuwsbrief op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Volg het project

Volg Nieuw Oost!

Banner Volg Nieuw Oost! 27 augustus 2018

Met Nieuw Oost krijgt Utrecht een nieuw stadsdeel. Met de allure van het oude Oost, maar nu aan het prachtige Leidsche Rijn Centrum. Hier ontstaan nieuwe, unieke…

Lees verder