Prachtige beelden: Hooge Steenen

29 juli 2018

Eén van de drie deel plannen in Nieuw Oost is Hooge Steenen waarvan nu …….Er zijn nieuwe beelden van het deelproject Hooge Steenen te bewonderen… Het geeft een goed beeld hoe het wonen in Nieuw Oost zal zijn… Stads, aan het park en ruim. Met uiterst mooie, gedetailleerde en afwisselende gevels. Alsof je in Oost zelf woont, maar dan zonder de karakteristieke gebreken!

Hurks bouw- en vastgoedontwikkeling ontwikkelt en bouwt Hooge Steenen. Het programma bestaat uit 57 herenhuizen en 18 appartementen. De herenhuizen variëren van een woonoppervlakte van 160 tot 220 m², appartementen zijn gemiddeld 100 m2.

Planning

Naar verwachting gaat het plan eind dit jaar in verkoop. De bouw start met de ondergrondse parkeergarage rond het tweede kwartaal van 2019, gevolgd door de woningen. De oplevering wordt anderhalf tot twee jaar na start bouw verwacht

Schakel

Leidsche Rijn Centrum vormt dé schakel tussen Leidsche Rijn en de Utrechtse binnenstad. De locatie nabij de rijksweg A2 en de spoorlijn Utrecht – Den Haag (station Utrecht Leidsche Rijn) maakt dit gebied een goede uitvalsbasis voor de moderne stadsbewoner.

Interesse in dit project? Schrijf je in op www.hoogesteenen.nl

Delen:

Terug naar nieuws