Nieuwbouwproject Sinfonia in Nieuw Oost

27 juni 2018

Eén van de drie deel plannen in Nieuw Oost is Sinfonia van Van Wanrooij projectontwikkeling. Tussen het nieuwe stadscentrum Leidsche Rijn Centrum en het Amsterdam Rijnkanaal is project Sinfonia in ontwikkeling. Een samenspel van twee architecten met als uitkomst twee unieke woonblokken. In totaal komen er 41 royale herenhuizen (125-215 m²) en 9 appartementen (70-130 m²).

Naast de bijzondere architectuur, de hoge duurzaamheidsambities, de grote stadstuinen en eetbare ecologische zone kenmerkt Sinfonia zich door de vele indelingsmogelijkheden van de verschillende woningen. Twee woonkamers, een grote leefkeuken, kantoor aan huis, een speelkamer voor de kinderen, meer of grotere slaapkamers; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Word jij één van de bewoners van Sinfonia?

Start verkoop
De komende maanden presenteren wij steeds meer informatie over het project zoals woningplattegronden, (indicatieve) verkoopprijzen en de datum van start verkoop. Heb je vragen over Sinfonia? Neem dan contact op met de makelaars.

Volg het project; schrijf je dan in op de projectwebsite van Sinfonia en we houden je via de nieuwsbrief op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Delen:

Terug naar nieuws