Dé schakel tussen Leidsche Rijn en Utrechtse binnenstad

4 juli 2018

Hurks bouw- en vastgoedontwikkeling gaat twee kavels in Leidsche Rijn Centrum (Oost) ontwikkelen en bouwen. In dit nieuwe stukje Utrecht aan het Amsterdam Rijnkanaal zal Hurks 57 herenhuizen en 18 appartementen realiseren.

Het project verrijst in Leidsche Rijn Centrum Oost, dichtbij het winkelgebied in Leidsche Rijn Centrum en aan de overzijde van het Strand Oog In Al. Het gaat om een nieuw te ontwikkelen gebied op korte fietsafstand van de Utrechtse binnenstad. Met de bouw van een ondergrondse garage met daarbovenop 57 herenhuizen en 18 appartementen wordt de volgende stap gezet in de ontwikkeling van het centrum. De herenhuizen variëren van een woonoppervlakte van 160 tot 220 m².

Planning
Naar verwachting gaat het plan dit najaar in verkoop. De bouw start met de ondergrondse parkeergarage rond het tweede kwartaal van 2019, gevolgd door de woningen. De oplevering wordt anderhalf tot twee jaar na start bouw verwacht

Schakel
Leidsche Rijn Centrum vormt dé schakel tussen Leidsche Rijn en de Utrechtse binnenstad. De locatie nabij de rijksweg A2 en de spoorlijn Utrecht – Den Haag (station Utrecht Leidsche Rijn) maakt dit gebied een goede uitvalsbasis voor de moderne stadsbewoner.

Interesse in dit project? Neem dan contact op met Beumer Garantiemakelaars of met Ons Huis Vastgoed .

Delen:

Terug naar nieuws