Hooge Steenen – Hurks

Comfortabel wonen met een blik op park Leeuwesteyn

In het overgangsgebied tussen Leidsche Rijn Centrum en het Amsterdam Rijnkanaal gaat binnenkort project Hooge Steenen in verkoop. Vier verschillende architecten tekenden hier aan architectuur met vooroorlogse allure die je doet denken aan de chique wijken in Amsterdam-Zuid of het Wilhelminapark in Utrecht.

Hooge Steenen grenst o.a. aan het park Leeuwesteyn en biedt een stadse omgeving in een groene wijk met 57 karakteristieke herenhuizen, 15 appartementen en 3 penthouses.

De herenhuizen hebben ca. 160 tot 220 m² woonoppervlak. Prijzen van de herenhuizen variëren grofweg van € 600.000 tot € 800.000 v.o.n.

Het appartementengebouw telt 15 woningen  met 100 -140 m² woonoppervlak. De prijzen liggen hier tussen de €300.000 en €400.000,- v.o.n.. Bovenin komen drie bijzondere penthouses in een wat hogere prijsklasse.

Afgezien van de rijk gedetailleerde baksteenarchitectuur is wonen in Hooge Steenen ook nog eens heel duurzaam. Geen enkele woning heeft nog een gasaansluiting en het merendeel is nul-op-de-meter. Dit maakt wonen in Hooge Steenen uniek: modern comfort, geen gebreken en tóch karakter!

Zie jij jezelf hier wel wonen? Laat het ons weten en schrijf je in op www.hoogesteenen.nl

Start verkoop

Binnenkort zal Hooge Steenen in verkoop gaan. Tot die tijd blijven we graag met je in contact. Dat doen we via onze eigen site: www.hoogesteenen.nl. Hier kun je je inschrijven om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes rondom dit bijzondere project. Laat ons ook weten wat je woonwensen zijn, dan kunnen wij dit nog meenemen in de ontwikkeling.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons makelaarsteam via deze link.

 

Volg Nieuw Oost!

Banner Volg Nieuw Oost! 27 augustus 2018

Met Nieuw Oost krijgt Utrecht een nieuw stadsdeel. Met de allure van het oude Oost, maar nu aan het prachtige Leidsche Rijn Centrum. Hier ontstaan nieuwe, unieke…

Lees verder

Prachtige beelden: Hooge Steenen

Banner Prachtige beelden: Hooge Steenen 29 juli 2018

Eén van de drie deel plannen in Nieuw Oost is Hooge Steenen waarvan nu …….Er zijn nieuwe beelden van het deelproject Hooge Steenen te bewonderen… Het geeft…

Lees verder

Autoluwe wijk

Banner Autoluwe wijk 28 juli 2018

Nieuw Oost is een gedeeltelijk autoluwe wijk waar op veel plaatsen de kinderen veilig op straat en in de parken kunnen spelen. Waar je ’s avonds…

Lees verder